Who ate my LoveRAW?

Någon hann före mig för att äta en av LoveRAWsen! Tur för den att jag redan har ätit dom här rackarna ett par gånger♥ (det var faktiskt min sambo som frågade om det var okej att han tog en av barsen, klart han fick det trots att hans fotogarlna sambo som inte hade hunnit fota än). Uppskattat av alla, även katten♥
 
Love Raw Cacao&Maca
LoveRaw. Cacao & Maca - Superfood Energy Bar 48 g. Äntligen finns LoveRaw Superfood Energy Bar i Sverige. Efter stor succé och hyllning i London finns nu LoveRaw hos Ecoliving.se En fantastisk bar med sagolik smak och innehåll. Innehåller rå choklad och ekologiska ingredienser som sakta torkar i 38 grader för att behålla vitaminer och mineraler. RAW, VEGAN & ORGANIC + Glutenfri.
 
LoveRaw. Cacao & Spirulina - Superfood Energy Bar 48 g. Äntligen finns LoveRaw Superfood Energy Bar i Sverige. Efter stor succé och hyllning i London finns nu LoveRaw hos Ecoliving.se En fantastisk bar med sagolik smak och innehåll. Innehåller rå kakao och spirulina som är en rik källa naturliga antioxidander och protein. LoveRaw innehåller ekologiska ingredienser som sakta torkar i 38 grader för att behålla vitaminer och mineraler. RAW, VEGAN & ORGANIC + Glutenfri.
Powered by Jasper Roberts - Blog