#HAPPICHALLENGE bild med citat

Hur viktigt är inte det här citatet? Att alltid ha det i åtanke även vid svåra tider.
 
"Let all that you do be done in love."
 
Detta kan förknippas med en massa olika delar av livet, min första tanke som kom upp var jobb. Att jobb för mig handlar om något jag brinner för, något jag vill ska gå bra för, att göra det lilla extra för osv.
Min mamma har alltid sagt till mig att vad du än gör så jobba med något som gör dig lycklig samtidigt som hon har lärt mig att vända på mina tankar till mera glädje. Då kanske många tänker att nä men vem blir lycklig av att jobba på Burger King? Ni som tänker detta borde tänka om. För det är bara era tankar som styr, visst kanske det inte är framtidsvisionen att stanna i gatuköket eller så är det det. Oavsett är det lyckan du själv skapar. Jag lyssnade på framgångspodden häromdagen där dom intervjuade Lofsan. Den inspirationen hon strålade var fantastisk och hon berättade om sin tid på burger king och hur underbart det var. Hon gjorde hela jobbet till en rolig grej.
 
Ibland går saker och ting inte ihop. Ibland hamnar man på ställen där man bryts ner oavsett hur mycket en försöker kämpa. Då kan det vara läge och bryta loss för att undvika den onda cirkeln. Ibland behöver man bara byta bort delar av sitt liv för det finns verkligen ingert som kan göras åt det.
 
Hela grejen är att sluta klaga på era jobb och gör något bra av det. Jag är enormt tacksam över alla mina jobb som jag har haft och växt med, dom har gjort mig till en starkare människa och fått mig att kämpa på ännu mer.
 
Även stress överallt kan göra ont och man glömmer att använda kärleken. Så detta är en påminnelse, let it all be done with love♥
 
#HAPPICHALLENGE
citat - glädje - happichallenge - jobb - tacksam
Powered by Jasper Roberts - Blog