#HAPPICHALLENGE Los Angeles

Häromveckan när solen sken på och vi var upptagna med inte tillräcklig upptagna för att ta en snabbkaffe ihop♥ Min bästa kompis Sarah som jag träffade i Usa (se inlägget under). Lika totalt galna i fota, inredning, hälsa och medier överlag♥♥♥
 
#happichallenge idag kommer att handla om ett minne från min tid i Los Angeles (pluggade interior design).
 
Detta var när jag och min svägerska skulle ut på klubb, den kvällen blev inte som vi trodde.
Jag kan bara säga att ALLT är möjligt i Los Angeles♥
 
"Igår var en av dom sjukaste kvällarna i mitt liv..
 
Jag och Malin åker till en klubb Bootsy Belows där vi ska träffa en annan kille som skulle ta med oss in, han kommer ut och ber oss vänta några minuter. Helt plötsligt så börjar det blixtra och det är paparazzisen som fotar som galningar, några sekunder senare frågar en snyggt klädd kille med tatueringar om vi vill följa med hans sällskap in och vi sa YES! Väl inne så leder han oss till bordet vid DJ båset (som är bland det dyraste du kan få där).. Och kan ni då gissa att det var Christina Millians, Marlon Wayne och Jason Derulos bord. Öhh.. Blev vi verkligen bjudna in på David Arquettes klubb för att sitta vid kändisarnas bord?! Vilken upplevelse!!
 
Sen fick vi nog och gick till Rainbow för att möta upp boyfriendsen.. Vi går ut och ställer oss PANG där står RON JEREMY OCH GLOTTAR. Nille armbåga sig fram och bad han om att ta foto med han;)
 
Kan ni förstå vilken sjuk kväll? FREAKING LOVE LOS ANGELES!"
 
Detta är ett peppande inlägg för mig och jag tror det är inspirerande för många fler som väljer att flytta till USA. Jag hade bla kontakt med Keela (känd bloggerska/vloggerska) innan hon flyttade ditt, hon var nyfiken och ställde lite frågor som jag besvarade. Dock så gäller det att ha skinn på näsan, eller så får man det väl där! Jag växte själv enormt som person och utvecklades till den jag är idag♥
 
Var inte rädd, ta steget om ni kan till att förverkliga era drömmar. Jag har fått många motgångar i mitt liv men alltid trott på mig själv. Envishet och beslutsamhet är mitt råd.
glädje - happichallenge - losangeles - minnen - utmaning
Powered by Jasper Roberts - Blog