#HAPPICHALLENGE Min Pappa

Jag och min pappa♥
 
Min fina pappa, han har inte haft det lätt och jag är världens lyckligaste dotter över att han och mamma fann varandra. Min pappa var ung och dum, lite av en rebell och har inte alltid valt den bästa vägen. Men oavsett så har han blivit formad till en helt fantastisk människa. Min pappa har format mig till den sociala och måldrivna människan jag är idag. Pappa som är världens bästa pappa lyckas alltid överraska med sin spontanitet (tror jag har fått min spontanitet från han). Livet ska inte vara tråkigt, livet ska vara fyllt med adrenalin. Ja han är rallyförare, han är raggare, han har eget företag, han älskar livet och han har ett så stort hjärta fyllt med kärlek som bara måste få komma ut. Underbara pappa som skämmer bort oss med restauranger, bruncher, godis och allt annat gott livet har att erbjuda. Att han lyssnar på sin dotter om hennes mijlötjat och tar åt sig av det. Han är alltid glad åt nya människor som kommer in på livet. En öppensinnad underbar pappa♥ Vi älskar att ha med våra föräldrar på fester som hålls och så har det varit nästan hela livet, dom är som våra bästa kompisar.
 
Jag tror att såfort barnbarnen kommer så lär han vara först med att omfamna dom och slänga massor med kärlek in i deras huvuden. Det har han själv erkänt att så kommer det bli (han har lite ångest över att min bror inte är ett dugg bilintresserad, haha) och ja han är galen i veteran bilar, han har lovat mig en rosa impala haha! Pappa är så himla fin och ger dom bästa kramarna i hela världen. Hans musikintresse har smittat av sig på mig (STORT Elvisfan, 60 tals rocknroll överhuvudtaget). Det är tack vare pappa som jag är totalt galen i choklad, för det är han med. Vi plockar dom bästa godispåsarna, vi kan be varandra köpa godis för vi vet exakt vad den andre tycker om.
 
Jag hade kunnat skriva i evgiheter om min pappa, här var en kort version och det kommer säkert fler versioner i framtiden.
 
Tack pappa för att du är en helt underbar pappa, du och mamma delar lika stor skyldighet till hur jag blev som jag blev♥ Iloveyou.
bloggse - glad - glädje - happichallenge - lycka
Powered by Jasper Roberts - Blog