Ekovandringen till Thrive Store i Göteborg

Som jag har sett framemot att få besöka denna fantastiska butik! OCH jag fick besöka den med ett gäng andra ekonördar där vi fick lyssna på den helt makalösa Fredrik som har grundat butiken tillsammans med Sara. Jag älskar den här typen av människor som är så otroligt drivna, vill göra världen bättre och har så lite fokus som möjligt på sig själv och ser till att allt annat fungerar ordentligt.
 
Jag delar exakt samma värderingar, för mig är det viktigt att allt runtomkring ska vara hållbart. Jag har noll vinstintresse och känner att klarar jag mig skäligt för att andra ska klara sig betydligt bättre så är det 10 000 gr viktigare än att folk ska lida för att jag ska ha det bra. Jag tittar aldrig på prislapparna längre eftersom för mig är det viktigare att betala mer för mina inköp och jag vet varför det kostar mer med hållbara saker, allt som är billigt har fått betala ett större pris. Vi måste sluta vara själviska och börja agera, tänka mer och verkligen förstå varför det är som det är eller kostar som det kostar. Skulle Fredrik hålla i fler föreläsningar så LYSSNA på han, vilken entreprenör! Så otroligt stort hjärta och karisma♥
 
Anledningen till att vi var inne på Thrive Store var för att jag anmälde mig till en ekorunda i Göteborg på Fredagen när vi var där. Jag fick besöka 5 olika hållbara ställen som kommer upp på bloggen dom med♥
 
Ni får absout inte missa Thrive Store i Götet, dom har URSNYGGA kläder, min sambo blev helt tokig eftersom han tycker själv det är svårt och hitta hållbara butiker med kläder i hans smak. GÅ DITT!

"Modeindustrin är både snårig och smutsig innan plagget hänger på galgen – det vill vi ändra på. Vi som står bakom T H R I V E - Conscious Fashion (THRIVE AB) är dedikerade att ge dig det bästa inom ekologiskt, rättvist och hållbart mode. Helt utan att kompromissa med stil. Ett noggrant utvalt sortiment i små kollektioner från några av de mest innovativa och medvetna designers, tillverkare och varumärken just nu. Hos oss är plaggen djurvänliga (vegan), ekologiska och schysst producerade. Ett sortiment helt utan kemikalier, bekämpningsmedel, giftiga färgningsprocesser samt befriat från omänskliga arbetsvillkor under slavlöner för de som tillverkat kläderna. Det är kläder som på riktigt är bra för dig och den som har tillverkat dem samt inte minst för vår planet och dess miljö. Kort sagt – Conscious fashion. Eller som vi också brukar säga: Respektfullt mode utan kompromisser.

Hos Thrive är alla vinnare!"

"I över 10 år har grundarna och entreprenörerna Sara Lundqvist och Fredrik Alexandersson förespråkat ett mer hållbart leverne. Och 2015 bestämde de sig för att ta citatet ”be the change you want to see in this world” på allvar och startade därmed T H R I V E - Conscious Fashion (T H R I V E AB). Under 2016 fick de sällskap av Per Norberg, känd modefotograf och digital content creative. 
Runt sig har de ett team som alla är övertygade om att T H R I V E är en viktig markör och ett självklart alternativ till de globala vinstjagande ”fast fashion”- kedjorna.
Vårt mål är att hjälpa kunden förstå baksidan av modeindustrin och hur du som kund kan göra ett medvetet, miljö- och och djurvänligt val utan att kompromissa på din stil."

Källa: Thrive Store

Vad säger ni, borde det inte finnas en Thrive Store butik i Malmö med?
Btw det är entreprenörskaps dagen idag, det får vi ta och fira!

eko - ekobutik - ekologiskt - ekotips - fairtrade - hållbart - hållbartmode - inredning - kläder - mode - thrivestore - trend - vegan - veganskt
Lillemmish- mode - inspo

cool t-shirt =)

ha en bra dag
kram

Svar: Eller hur :D!!
oddeco

Powered by Jasper Roberts - Blog