Organic Tapioka for dinner!

Den här gången på Malmöfestivalen testade vi på ekologisk tapioka! Detta är alltså en brasiliansk maträtt som är otroligt hållbar för klimatet, jag tänkte slänga in ett urklipp från hemsidan till dom som har startat Mandioka Company.
 
Jag valde 2 små tapiokas, en med spenat som vart fylld med tapenade och den andra vart med rödbetor och fylld med hummus♥ HUR TJUSIGA ÄR DOM INTE? Så instagramvänligt!
 
"När Mandioka skalats och rivits kan en stärkelserik juice pressas ur fruktköttet. Genom dekantering och torkning av denna juice bildas ett fint och lätthanterligt mjöl. Mandiokamjöl är grunden i många mandiokaprodukter.
TAPIOKA är en snabblagad fylld crêpe som kan ätas både som huvudrätt och efterrätt. massan som används vid tillagning av tapioka är baserad på mandiokapulver och kan smaksättas på många olika sätt, Inget stekfett behövs vid tillagning och massan kan lätt tillagas i olika format, Så HÄR. gör man tapioka."
 
eko - ekotips - glutenfri - glutenfritt - malmo - malmö - malmöfestivalen - mandiokaco - mat - middag - tapioka - vegan - vegansk
Powered by Jasper Roberts - Blog