Mitt lilla kafé

Raw pepparkaks cheesecake inne på kaféet nu, bara 3 bitar kvar och vilken fin respons jag har fått om den här skapelsen ♥ Får nog släng ihop en extra till tänker jag!
 
Godkväll kära läsare som har orkat hålla sig kvar trots kass uppdatering! SORRY men jag äger ju ett kafé som tar upp all min tid i princip PLUS att jag har varit med om 2 flyttar på  2 månader.. Och sen allt annat runtomkring som ska tänkas på förstår ni. TACKA vet jag alla fantastiska besökare jag har som hyllar mig och bygger upp mitt självförtroende något så enormt, ILOVEYOUSOMUCH. Och underbara Nilla som har välkomnat mig med en STOR varm öppen famn♥
 
Vad händer annars i mitt liv? Inte så värst mycket, eller jooo jag har fått vara med lite i tidningen! Nu på Lördag kommer lokaltidningen ut och ingen mindre än jag och fantastiska Nilla är på FRAMSIDAN! Så himla stört, NÄR får man vara på framsidan av en så stor tidning?! Ödmjukast av alla tar jag emot denna enorma självförtroende booster! Tänk att ett kafé kunde bli till en sådan här grej! Sen vill jag inte påstå att jag är vilket kafé som helst utan det finns ett större djup än vad man kan ana, det handlar inte bara om att baka kakor och få till en mysig känsla till mina älskade kunder. Nänä jag vill ändra om hela företags tänket i den här branschen, tänka småskaligt, tänka miljö, tänka hållbart, tänka samarbete osv. Vi som vill vara företagare ska kunna dra nytta av varandra och inte se en konkurrens, så tycker jag det borde vara i alla yrken! 
 
Nu ska vi inte radikalisera oss här inte! Vad har hon hittat på nu idag kanske? Joo jag tog en sovmorgon, var på kaféet vid 10 och öppnade upp! Sen slängde jag mig in i köket som vart ledigt för att baka en raw saffrans cheesecake med salt mandelbotten, lite skånska pepparkakor, en monster snickers peanutbutter kaka osv. Resten av kvällen spenderade jag med att hjälpa Nilla få iordning på en jul catering, jag spritsade gröt och skar upp bröd i princip.
 
Nu sitter jag på bussen påväg hem för att mysa till det med min kära sambo som jag aldrig träffar, haha not. Jag tänkte att vi skulle ta en romantisk fika på bageri Leve i Malmö SOM jag har sett framemot HUR länge somhelst att få besöka! Nu jäklar ska det mumsas, har ni inte varit där GÅ DITT! Massor med eko och veganskt♥
 
Ni får ha en fortsatt mysig kväll♥
Johanna

Åh den låter jättegod! Och vad kul med ditt kafé ☺️🌟☕️

Svar: Tack fina du <3
oddeco

Powered by Jasper Roberts - Blog