Ekologisk cheesecake med spansk körvel och citronmeliss

Den här lilla godingen fick höga betyg på kalaset. En bättre variant av cheesecake♥
 
200 g färskost
2 ägg
2 dl havregrädde
0,75 dl agavesirap
1 näve hackad spansk körvel (växer som ogräs och smakar lakrits)
1 näve hackad citronmeliss
0,5 tsk vaniljpulver
 
Börja med att vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vispa sen äggulorna tillsammans med färskosten, agavesirap, dom hackade kryddorna och vaniljpulvret. I den tredje skålen kan ni vispa havregrädden till fast form och häll sen ner äggulesmeten. Blanda till sist i äggvitorna försiktigt och rör om tills allt är sammansatt. Skjuts in i frysen och vid fikadags garnera gärna med ätbara blommor såsom tusenskönor♥
baka - cheesecake - ekologiskt - kaka - kalas - nyttigkaka
Johanna

Åh ser gott ut! Bra tips att det går att göra med havregrädde, har jag inte testat☺️👍

Svar: Testa det :D <3
oddeco

Powered by Jasper Roberts - Blog