Föreläsning med David Jonstad och mysdag med BFF

Vi lyckades ta några bilder på vårt fika innan Sarah välte ut halva sin Latte! Haha klockrent. Vi beställde vår favorit latte (dirty chailatte/devils chailatte) och det är alltså en chai latte med extra espresso shot♥ Till det en glutenfri mandelkaka samt croissant!
 
Gårdagen startades upp med en föreläsning i Lund av bästa David Jonstad! Han pratade om böckerna som kommit ut under åren, mycket om klimatpåverkan, kollaps, el  och allt ni kan tänka er inom miljöhoten. Det här är en stockholms kille som valde att lämna storstan och plastblommor till ett liv ute i dalarna med egen odling. Dessutom gick han från att vara vegetarian till att bli köttätare, inte varje dag man hör något sådant. Hans teori kring det var att istället för att äta en quornfilé från England så var det i hans perspektiv bättre att äta vilt/slakta sin egen mat för att få miljön att hålla.
 
Efter Jonstad mötte jag upp min fina Sarah, vi promenixade bort till ugglakaffebar för dirty chailatte och gossip snack! Kvällen avslutade vi hemma hos S och hon tillagade en UNDERBART god middag med ugnsrostade rotfrukter, sås, quinoa och frön.
 
Idag bestämde jag mig för att inte sätta alarmet och bara sova såååålänge jag orkade (9).. Morgonen har gått åt att göra absolut NADA, jag har ätit en smoothie och lite riskakor, slötittat på teven. Dom här dagarna är guldvärda för mig! Det känns som att jag alltid har något att göra eller gå till, alltså får vissa dagar gå åt att gör absolut ingenting alls. Tills jag måste börja pyssla med något, haha!
 
Ha en underbar Tosdag (NÄSTAN HELG)♥
chailatte - davidjonstad - dirtychailatte - fika - kaffe - klimat - miljö - uggla - ugglakaffebar
Powered by Jasper Roberts - Blog