När livslusten tar slut

Choklad som mitt hjärta köpte till mig häromdagen när livslusten låg på noll.
 
Precis som ovan, vissa dagar känner jag ingen livslust. Jag vet inte varför dom dyker upp, kanske för att jag har ett så starkt driv samt passion att det går till överstyr och tar slut på all energi? Dock så omfamnar jag dom här dagarna. Det är en helt annan grej om jag har en dålig dag pga händelser, för att motverka negativa vibbar så tar jag åt mig av positiva ting och vet att hela mitt humör kan ändras om jag bara kämpar lite extra. Men "ingen livslust dagar" låter jag va och tar mig igenom dom så gott det går.
 
För mig är det nyttigt att må dåligt, dels så blir nästa dag/dagarna i princip alltid helt fantastiska! Det är som att jag måste må dåligt för att kunna få bra saker att hända. I Fredags mådde jag uselt och veckan efter har resulterat i en massa roliga händelser inom jobbsektorn.
 
Det är hemskt att känna ingen livslust, allt känns totalt värdelöst, varför ska man finnas till, är det lönt med allt? Ja givetvis är det lönt med allt! Livet är fullkomligt underbart! Jag tillåter mig själv att ha dåliga dagar, jag tillåter mig själv att må underbart.
 
Må dåligt och Må bra♥
RAW - choklad - eko - ekoblogg - ekologisk - ekologiskt - ekotips - ingenlivslust - katt - katten - livslust - miljö - mådåligt - norskskogskatt - rawchoklad - rawchokladfabriken
Powered by Jasper Roberts - Blog