Min vinst från Herbalstore

Men titta vad lilla jag vann på instagram! Fantastiska @herbastore.se och @sofiialindqviist hade ett samarbete där dom tävlade ut dessa fantastiska produkter, allt man behövde göra var att tagga 3 namn och följa dom 2 kontona♥
 
Onion crispbread
Detta knäckebröd är lätt men fylligt. Den rikliga löksmaken balanseras med linfrön och näringsrika solrosfrön. Knäckebröd är ett perfekt komplement till soppor, sallader, till mellanmål eller snack. 
Med hänsyn till den låga temperaturen, är tillagningstiden 36 timmar. Knäckebrödet är gluten och sockerfri och ger en snabb och långvarig känsla av näring eftersom den stabiliserar blodsockernivån.


Pumpkin crispbread
Detta pumpa knäckebröd är lätt men fylligt. Delikat smak av pumpa, krispiga solrosfrön och härliga örter och kryddor. Knäckebröd är ett perfekt komplement till soppor, sallader, till mellanmål eller snack. 
Med hänsyn till den låga temperaturen, är tillagningstiden 36 timmar. Knäckebrödet är gluten och sockerfritt och ger en snabb och långvarig mättnadkänsla eftersom den stabiliserar blodsockernivån.


Coconut and orange botanical raw chocolate
En superkrämig chokladbar med smak av vanilj, kola och knäck. 
Certifierad ekologisk
Vegan & Paleo
Fri från soja och mejerier
Icke GMO
fri från raffinerat socker.

Deoderant cream Grapefruit
Naturlig Deo är ekologiska deodoranter handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. De tillverkas i Västerbotten, av få och noga utvalda ingredienser. Deodoranterna arbetar på ett naturligt sätt med att eliminera svettlukten och absorbera fukt. De är fria från aluminium, alkohol, onödiga kemikalier och andra tillsatser. Naturlig Deo Ekologisk Deodorant Cream är vegansk och unisex.
Nu med utvecklad formula och ny design! 
Sommaren 2016 vidareutvecklades Naturlig Deo med ny design och formula. Tack vare ekologiskt karnaubavax kan inte längre majsstärkelsen och bikarbonaten sjukna till botten om deodoranten står varmt.

Ser framemot att testa allt♥♥♥

choklad - eko - ekologiskt - herbalstore - herbalstorese - krämdeo
Powered by Jasper Roberts - Blog