Vi flyttar Gram butiken!

Gott folk! VI FLYTTAR PÅ GRAM!
 
Vi kommer expandera och bli större och få fler produkter att välja på♥ Vi behöver lite hjälp på vägen och har startat en crowdfunding kampanj där man kan få donera pengar,  köpa en tygpåse, man kan få ha sitt namn på en tavla i butiken, man kan få en kurs i zerowaste av Rowan, en hel oändlighet av bra saker!
 

"Efter några fina första månader i Malmö Saluhall har vi nu bestämt oss för att flytta till en större och mer centralt placerad lokal. Vår uppstart har gått bra, men det måste bli ännu bättre om vi ska kunna fortsätta driva butiken. Och med ditt stöd, en egen lokal med plats för fler spännande lösviktsprodukter så kan det bli verklighet. Se nedan hur din donation hjälper oss.

Vår nya lokal ligger vid St Knut nära till Möllan, Folkets Park och Triangeln. Här planerar vi för att göra plats för ytterligare 50 produkter och även börja sälja färsk, lokalt odlad frukt och grönt.

Grams grundare, Rowan, har personligen investerat i den första fasen av affären, men ber nu alla som älskar konceptet och vill se det växa att hjälpa till."

Så in med er nu och hjälp oss med flytten och allt som krävs för att lösvikt systemet ska bli ännu bättre♥
Klicka in er på länken under för mer info!
 
https://www.indiegogo.com/projects/hjalp-gram-flytta-och-expandera-help-gram-expand-food#/
gram - grammalmo - grammalmö - lösvikt - malmo - malmö - stknutstorg
Johanna

Kul att ni ska bli större! Heja heja🙌😊

Svar: Jaaaa, ska bli superkul! :D :D!!
oddeco

Powered by Jasper Roberts - Blog