Godhem min fina vinterpresent!

Godsaker från Godhems lilla vintertävling!
 
Jag kan ju säga att några av gottigheterna på bilden ovan rök DIREKT! Haha snaskunge! Rabarberglöggen åkte ner i en glöggsangria på nyårsafton, kaffe är uppdrucket (så gott!), kolorna är borta! Resterande har vi inte provat än♥
 
Annars då gott folk? Vi hade full rulle igår! PUH, som jag har sagt tidigare så är vi i stor utrensningsfas! Jag har sålt massor med möbler! Väntar just nu på att få hem Sellpy påsar som ska fyllas med allt möjligt och sen nästa vecka börjar vi dra i föräldrarnas garage (om är urstort och proppat med ALLT)..
Vi har blivit med nytt BORD! WOOHOOOO älskar vårt nya bord, det passar så perfekt in i lägenheten och sen när vi flyttar till hus så kommer vi bygga på bordet ytterligare så det blir RIKTIGT robust så som vi vill ha det. Nu väntar vi bara på att få hämta våra nya stolar (har hittat men dem som säljer stolarna fick sin dotter 8 veckor för tidigt så det har blivit lite strul för deras del). Eventuellt hittar vi andra stolar men om inte så kommer dem här nog vara rätt coola (dem är lite speciella så är inte 100 på hur det kommer bli, väldigt 80tal men ni vet ju att stilarna kommer tillbaka igen). Jag fick ju dessutom sålt alla våra stolar snabbt (var inte beredd på det) så nu har vi ett par andra stolar tillsvidare som jag faktiskt tycker passar bra in i stilen! Min sambo är dock inte helt med på det, haha.
 
Justeja! Siesta restaurangen som ligger precis brevid oss har bytat ägare! Och igår hade dem smygöppning för stammisar och vänner (vi är stammisar, haha). Dem bjöd på dricka, mat ja ALLT sån jäkla lyx!! Iallafal så har dem fått till det skitsnyggt! Dem har renoverat så nu ser det mer ut som en pinterestdröm♥ Väggarna har målats i grön murrig färg (typ exakt samma färg som vi har målat vår lilla hall med). Dem har förminskat baren och satt en snygg guldig metallskiva, bytat ut lamporna till modernare version och satt marmorbänk bakom bardisken. ÄLSKAR den nya stilen! Dessutom har dem fått in en bra sorts öl enligt min sambo♥ OCH en av ägarna känner ölfolk som vi hänger med, så kanske dem börjar plocka in ballare öl? WHO KNOWS, vi får pusha dem lite..
 
IDAG ska det tvättas, väntar på leverans från mathem och ikväll ska vi ta lite drinkar på tablon här i Malmö (nyöppnat ställe på hansa, även det en pinterestdröm). Sen kilar vi nog vidare till Siesta och är på deras "riktiga" öppningsdag♥
 
Ha en fortsatt fantastisk dag på er solstrålar!!
ekologiska - ekologiskt - ekotips - godhem - hållbar - hållbart - malmö - siesta
Powered by Jasper Roberts - Blog