#HAPPICHALLENGE min nya Iphone

JAG ÄR KÄR I MITT NYA SKAL och telefon!
 
Häromveckan hände det, min f.d telfeon gav upp till slut. Detta resulterade i att jag behövde köpa en ny telefon, jag ville verkligen köpa en begagnad! Jag drog iaf slutsatsen att om jag nu vill jobba med sociala medier så är det ytterst viktigt att mina elektronikprylar är topnotch. Det fick bli en Iphone 7 som åkte med mig hem!
 
Jag hade en sony innan och älskade telefonen, kameran samt batteri tiden vart fantastiskt bra (kameran blev dock sämre den senaste tiden). Problemet med dom här telefonerna är att det är nästintill omöjligt att hitta miljövänliga skal?! Helt sanslöst, det är nästan bara Iphone som har miljövänliga skal. Jag kan erkänna att det var lite därför jag ville satsa på Iphone igen, DESSUTOM fick jag höra dagen efter eller läsa att Apple har bestämt sig för att satsa på att bli mer miljövänliga gällande bla deras metaller.
 

"Vi sliter hårt för att slita mindre på planeten."

"Klimatförändringarna går inte att förneka. Jordens resurser räcker inte för evigt. Och teknik måste vara säker för människor att tillverka och använda. Vi ifrågasätter inte de här faktumen – vi utmanar oss själva och frågar vad vi kan göra åt dem i varje del av vår verksamhet."

Ovan har ni ett urklipp från deras miljö statusrapport, klicka in er på länken för att läsa mer om hur dom bidrar till vårar kllimat: https://www.apple.com/se/environment/

 

För er som vill veta lite mer om mitt nya skal så kan jag länka till hemsidan här och en liten artikel om just mitt skal♥ Här är länken till http://dittskal.nu/ och nedan kommer ett litet urklipp.

"Ett skal från Pela som är helt gjort på växter! Nedbrytbart i komposterbar miljö på endast 6 månader!
Varför ha ett oljebaserat skal som håller i 300 år när man i snitt byter mobil efter 18 månader?
Vackert, grönt skal med linfibrer som ger det en helt unik struktur! Skalet är organiskt och känns naturligt och varmt mot din hud.
Vid tillverkning av linolja odlar man lin på stora fält. Då jorden har svårt att ta upp resterna efter ett års skörd brukar bönderna elda upp dem – nu används det istället till dessa fantastiska skal och ger ett helt naturligt, giftfritt och organiskt nedbrytbart skal!

Fritt från gifter – Ett helt giftfritt skal som skyddar dig, naturen och de i din omgivning

Motarbeta global ojämlikhet – Alla Pela-cases du köper av oss är tillverkade i Kanada och packade i Sverige.

Nöjd-kund-garanti – Om du inte är helt och hållet nöjd, kontakta oss inom 30 dagar för fullständig återbetalning

Tillverkade i Flaxstic™ – Ett biologiskt nedbrytbart material baserat på växter

Mjukt och böjbart – Lätt att sätta på och ta av din telefon

Slät yta – Lätt att få in och ur fickor

Strömlinjeformad design – skyddar din telefon och behåller den slimmade känslan

Varje skal är unikt – Linfiber hjälper med styrka och ger en unik look på varje skal."

 

#HAPPICHALLENGE

dittskal - happichallenge - iphone7 - miljövänligt - mobil - pela - telefon
Powered by Jasper Roberts - Blog