Royal Green coconut cream from ecoliving.se

Ni har som sett unboxing videon vet redan vad som kom i det senaste paketet från Ecoliving.se! 4 olika spännande kokoskrämer som man använder i bla matlagning. Jag KUNDE inte hålla mig från att testa den med chili på direkten (receptet kommer i ett annat inlägg).

Varför är kokosolja så bra? En av dom bättre sakerna med kokosolja är att det tål en värme på upp till 200 grader till skillnad från olivoljan som oxiderar. Kokosoljan smörjer kroppen invändigt såsom leder, tarmarna, hjärnan och den är även antiinflammatoriskt därav bra mot eksem, ledvärk samt magproblem.

Hur kan man använda kokosoljan? Som nedan kan ni läsa lite expempel, det finns dom som gör tandkräm av det, har det på sin smörgås, slänger ner i smoothies, har det som lotion eller sminkborttagning och en MASSA andra bra grejer!
 
Jag tänkte länka alla produkterna till er här nedan om ni är nyfikna och vill själv testa♥
Det är dessutom kampanjpris på dom nu, 79 kr istället för 99 kr så passa på!
 
Royal Green ekologisk kokosolja med vitlökssmak. En enastående ekologisk kokosolja från Royal Green utmärkt till marinader, wook av färska grönsaker eller viltöksbröd av surdeg. Använd gärna när du marinerar kött eller kyckling inför ugnsbakning. Passar alldeles utmärkt till vilt, lamm och köttgrytor eller till veganska/vegetariska rätter. Till förrätt kan du grädda surdegsbröd med denna kokosolja med vitlök och servera tillsammans med en fräsch sallad.

Royal Green ekologisk kokosolja  herbes de provence. En enastående ekologisk kokosolja från Royal Green med smak av provencalska örter. Välkomna det franska köket i ditt hem! Består av 100 % ekologisk kokosolja med smak av Frankrike med provencalska örter såsom basilika, kyndel, vitlök, lavendel, oregano, rosmarin, timjan och persilja som ger dig en upplevelse vid matbordet. Utmärkt till ungsbakad eller stekt aborre, lax eller vegetariska rätter. 
 
Royal Green ekologisk kokosolja med kryddor chili & paprika. En glädje i köket för dig som njuter av kreativ matlagning. Nu kan du tillaga grönsaker med en härlig exotisk smak. Använd gärna till skaldjur eller om du ska tillaga musslor för att berika smaken. Passar alldeles utmärkt till vegetariska rätter och köttgrytor.
 
Royal Green Odourless Cooking Cream. Användning av kokosolja i matlagning har sina klara hälsofördelar men det är inte alltid man vill erhålla smaken av kokos eller hur? Då är denna doftfria kokosolja suverän när du ska steka pannkakor eller en äggröra. Självklart kan du använda kokosolja till all typ av matlagning och bakning. Rik på laurinsyra, lättsmält och utan transfetter. Snygg design och formidabel kvalité! Enjoy Life and Stay Healthy! EKO & Vegan.
coconutcream - eko - ekologiskt - kokosglass - kokosolja - royalgreen - vegansk - veganskt
Powered by Jasper Roberts - Blog