Kafé Agnez, konsert och bröllopsklänningar!

Hittade ett inlägg i mitt utkast från USA, ett hälsokafé nere i downtown med fantastiskt snygg inredning♥ Jag tog en aktivt kol shot (hade precis krängt mat och en glass, råkade bara hitta det här stället i downtown). Wild Living Foods dtla!
 
Godmorgon kära ni!
 
Gårdagen jobbades det på heeeela dagen, föreberedlser inför idag på kafé agnez (alltså jag ÄLSKAR att arbeta i den miljön, ska ta foton på stället så ni förstår varför). Efteråt sprang jag runt lite ärenden innan det var dags för öldrickande, fina Tess kom förbi en stund innan jag och grabbarna skulle se bäddat för trubbel (som hade sin sista konsert i Malmö, dom kommer vara borta en längre tid står det i evenemanget).
 
Idag kommer bli en speciell dag, jag ska först jobba en stund på kaféet OCH SEN är vi inbokade på bröllopsbutiker hela dagen! Min bästa kompis ska gifta sig nästa sommar och vi är 3 brudtärnor som har fått äran att göra hennes dag än mer speciell. SÅ DET SKA BLI SÅ MYSIGT, kommer böla ögonen ur mig när hon provar klänningar (har blivit sjukt känslig på senare år).
 
Ni får ha en helt underbar Lördag♥
bröllop - bäddatförtrubbel - eko - ekologiskt - hållbar - hållbart
Powered by Jasper Roberts - Blog