Lund guide! Där finns mer än vad ni tror #hållbart

JA, i Lund hittar en små guldklimpar i nästan varje hörn ♥

Så klart jag ska göra en liten guide över lunds fantastiska ställen med! Det är som jag alltid säger, det räcker med att strosa runt och vips så dyker det upp ett pittoreskt kafé eller en liten antikaffär. Nedan tänkte jag lista upp mina favoriter!

Love coffee gör ett så FANTASTISKT GOTT KAFFE! Ta en kaffe här och fika någon annanstans (eller fika här med). Skön inredning, man får 10% rabatt om en tar med sig egen kopp och dessutom kan man köpa en kaffe och ge bort till behövande (älskar den grejen). De har även startat en bar med inriktning naturvin borta vid centralen som jag måste besöka någon dag.

Truefood Lund tog jag en fika på, deras rawfoodkakor är URLÄCKRA! Jag tror jag tog någon jordnötshistoria (SÅ GOD) sen en matchalatte till det. Mycket eko, mycket rawfood ♥

Vegeriet vill jag testa nästa gång jag besöker Lund, ser så OTROLIGT gott ut, ligger inne på saluhallen och är vegetariskt/vego inriktat.

Hoppipolla har jag redan hunnit besöka 2 gånger, ALLTSÅ vilken service, kaffet är SÅ GOTT och ja vad mer kan jag säga? Litet ställe med massor av citat överallt, eko, vego och som jag nämnde tidigare vilken otroligt fin människa som driver stället. Ta en nutella kaffe (japp thats a thing) och njut av atmosfären.

YogaBar är en återkommande favorit. När jag gick på folkhögskola i Lund så var det ditt en gick (då hette det paradiset) och har fortfarande samma inriktning RAWFOOD. Fantastiskt trevliga ägare och maten är SÅ GOD!

Reko deli för dig som vill handla lite tapas, snacks eller annat gottigt. Reko eko, snäll mot miljön!

Herbivore har jag velat prova HUR LÄNGE SOM HELST! Men jag får inte tummarna loss, kanske ska lura ditt någon kompis i veckan.. Det är iallafall en sustainable bar som är helt vegansk! LOVE LOVE LOVE.

Fler tips på secondhand butiker och annat göttigt hittar ni på min Instagram under sparade stories "Lund Guide".
Klicka in här ♥ eller släng in dig på min instagram @odd.eco om länken inte funkar.
ekologiskt - hemester - hållbart - lund - lundguide - rawfood - svemester
Powered by Jasper Roberts - Blog