Mina nyårsmål som är hållbara!

Gooooodmorgon kära vänner!

Känner mig som en helt ny och fräsch människa idag (basta är livet). Japp vi bastade igår och gör det varje torsdag hos vår kompis! Kallt som fan ute dessutom, hade vi haft snö så kanske vi hade sprunigt ner 4ish våningar och rullat oss i den..

Nåväl, IDAG ska jag först och främst sitta på ett webinar (10 trender inom sociala medier 2021). Därefter är det seminarie med skolan. Juste, jag hade precis ett intressant samtal kring hållbara investeringar, JAG VILL BÖRJA investera mera. I hållbara investeringar, yes jag har ett avanza konto där jag redan har investerat i ett företag (Ekoappen). Ska jag fortsätta skriva investera?
Skit i det, imorgon ska vi ut och vandra, jag är så jävla exited eftersom vår lille katt ska hänga med (vilken jävla tönt tänker många, but i dont give a damn cause its my way or the highway).

Jag tänkte faktiskt prata om mina nyårsmål, japp det har hon satt upp. Även om det inte ska göra någon skillnad på att en sätter mål på nyår, efter, under året o.s.v. så är det en speciell känsla när en firar in det nya året.

Här har ni mina mål!

Först och främst så är mål ett mål, alltså inga löften. Det viktigaste är att jag känner mig bekväm och inte stressad över att följa de här målen. Om jag ska göra något varje dag så är det i mån det går, vill jag inte ena dagen så behöver jag inte. Jag tror att det tankesättet hjälper en att inte ge upp, hållbart!

Bli mer självsäker. Jag kan verka social och inte så rädd av mig. Men när det kommer till projekt och kunnande så är jag osäker på mig själv, jag vet vad jag pratar om men ibland så antar jag att folk som kan mindre vet mer. Förstår ni känslan? Dock så är det värsta jag vet när någon är så jävla säker på sin sak, det måste finnas med ödmjukhet vilket jag har ett överflöd av. Men självsäkerhet i form av att jag vet och kan, min kompetens/erfarenhet är otroligt stark.

Sparande, JA! För jag ska investera mera i gröna fonder/aktier.

Ett mål jag redan har påbörjat 2020 är en promenad varje morgon, jag följer min man till bilen sen tar jag en tur runt i området (6.30 på morgonen, inte dåligt).

Dansa 5 dagar i veckan under 30 min, helt okej om jag missar dagar men det har blivit några sessions!

Testa nya maträtter, eller iallafall äta mer varierat. Jag äter i princip bara grytor baserade på krossade tomater och min man lever på fylld pasta. Nu har jag gjort en lång lista på maträtter som vi ska tillaga, vegostrognanoff är avcheckad. Vi handlar ju gärna matsvinn så det affären erbjuder blir det till middag (fyndade surdegspizzadeg i dagarna). Men vi ska iallafall försöka laga andra rätter.

Baka mer, jag saknar det så otroligt mycket och har börjat komma igång smått (efter renovering av kök). Det enda problemet är att äta upp allt även om det är nyttigt! Menmen rawfood kakor håller jävligt länge.

Har du satt några mål för året?
2021 - baka - dansa - ekonomi - hållbarainvesteringar - hållbaramål - hållbart - investera - investeringar - mat - måla - nyår - nyårsmål - sparande
Powered by Jasper Roberts - Blog