Organic brunch for a champ

Här har vi en rejäl brunch för att fira både kungen och valborg! Dessutom har vi våra kära Gislavedsbor på besök♥
 
♥Hembakat bröd, massor med marmelader och pålägg.
♥Ekologisk filmjölk med färska frukter samt musli.
Recept på bröden kommer att dyka upp så småningom, stay tuned!
 
Ha en helt underbar valborg mina kära vänner♥

Brunch for all you brunchlovers out there! In celebration for the king 70th birthday and the Swedish valborg♥
 
Happy valborg my loveli friends♥
brunch - eko - ekologiskt - ekotips - fairtrade - frukost - hälsa - hälsosamt - krav - nyttigt - organic

Cakepops med mynta

Underbara cakepops!
 
5 gamla torra ekologiska choklad/mynta muffins (går bra med vilken sockerkaka skapelse som helst)
75 g ekologiskt smör
1 skvätt vatten
Lagom med vanlig mörk choklad
 
Mixa samman allt förutom den mörka chokladen, forma till runda små bollar och in i frysen! Smält sen chokladen och doppa dina cakepops i den. Jag har strösslat på med dröm smulor, sätt en snygg pinne/sugrör eller bara ha dom som dom är♥

Lakritsbrownie med hallontäcke

80 g kokosolja
120 g mörk choklad
2 ägg plus 2 äggulor
1,5 dl rårörsocker/farinsocker
3 msk mosade hallon
2 tsk lakritspulver som även kan uteslutas
6 msk kokosmjöl
1 nypa salt
 
Hallontäcke
60 g kokosolja
60 g vit choklad
60 g hallon
20 g honung
 
Börja med att smälta kokosoljan, bryt sen ner chokladen och låt det smälta samman! Vispa äggen och sötningen vitt/poröst och släng sen ner chokladblandningen med resten av alla ingred. Häll upp i en oljad springform med ev lite kakao i, mest för att kakan ska lossna lätt. Skjuts in i ugn på 175° i ca 15-20 min beroende på hur hög kakan är. Smält sen samman hallontäcket (går bra att mosa frysta hallon direkt i kastrullen).
 
GUDOMLIGA!! Dom här kommer jag baka många gånger till♥ 
baka - brownie - eko - ekologiskt - ekotips - hallon - healthy - hälsa - hälsosamt - kaka - lakrits - mums - nyttigt - organic
Powered by Jasper Roberts - Blog