Event på nöjedguiden, planering av Stinf.

Gårdagens kvälls situation!
 
Halloj lovelis!
 
Igår mötte jag upp Tess på ett event som hölls av Nöjesguiden! Supertrevligt och en anledning för oss att snacka mer jobb, haha.. Efter Nöjesguiden gick vi vidare till brewdog Malmö och jag introducerade Tess för surölens VÄRLD och hon blev såld! Så nu äntligen har jag en surölskompis eller ölkompis överhuvudtaget♥ Min sambo mötte upp oss och kvällen avslutade vi med djupa samtal inne på Bishop Arms.
 
Vad tycker ni om våra snygga visitkort?
2018 - beerditch - dricka - evenemang - event - nöjesguiden - öl

Dagens agenda!

En gråare dag klädnad (som sen sprack upp till sol och jag blev duktigt varm, haha).
 
Idag blir det häng med lite klasskompisar i parken utanför oss, där ligger nämligen ett supermysigt kafé med ekologiskt tänk som jag tänkte att dom säkert kommer älska♥
 
Ikväll blir det häng med lite andra kompisar och eventuellt en runda till Mikkellers popupbar på moriskan! Superkul initiativ, dom borde öppna upp en permanent med!
 
♦Tröjan är köpt på rea i USA.
♦Byxor från outlet.
♦Skor från Vans.
2018 - hållbar - hållbart - kläder - kärlek - love - outfit - tacksam - trend - vackert

Café Trubbel, AB Småland och ett möte för Stinf.

Gårdagens händelser, "tapas" på Café Trubbel och sen en kaffe och möte på AB Småland.
 
Halloj mina solroser!
 
Gårdagen innehöll möte med min kära partner Tess! Det blir en hel del träffar nu i början, även fast vi snöar ut på helt andra saker i våra samtal så kommer vi långt på varenda träff! Massvis med idéer som inte är helt omöjliga att få i lås, en hemsida som byggs upp, events som ska hållas, nya projekt som ska startas. THANK GOOD att Tess jobbar i närheten av mig och att hon har flyttat till Lund♥
 
Det är så jäkla komiskt för att jag och Tess träffades för första gången 2014 utan att ha en aning om vem som var vem. Det visade sig att vi har gemensamma vänner och var på en gemensam maskerad/25 års fest med väldigt lite folk på! OCH vi var utklädda till exakt samma sak VÅRA POJKVÄNNER! HAHA. Flera år senare möts våra vägar igen och nu har vi något stort på G. Vem kunde ana? Universum är full av överraskningar.
 
Måste bara nämna cafés trubbels genialiska brunch tapas! Man kunde välja 3,7 eller 9 rätter!! Vi valde vars 3 för 90 kronor/st och då ingick det juice och kaffe/te! Ser ni så mycket mat och VILKEN GOD MAT. Jag är ju frukostmänniska ALL the way så det här var himmelriket♥ Vi valde varsin smörgås, krämig potatissallad och vegansk yogurt med granola!
 
ABsmåland - bloggse - cafe - eko - ekologiskt - ekotips - fika - kafe - malmö - stinf - sustainableinfluencers - tapas
Powered by Jasper Roberts - Blog