Februari 2017

Här kommer kära Februari 2017 favoriter ♥
 
"En sak ni kanske inte visste om mig är att när jag hittar nedsatta priser på ekologiska produkter så har jag en tendens att köpa allt som finns på hyllan. Det ni ser här ovan är ett bra exempel på när Netto reade ut sin svensk/ekologiska honung förra veckan.
Jag köpte ALLT♥ 
 
Lite kul fakta om mig, vid en eventuell kollaps så kan ni lita på mig att mitt skafferi är fullt och kan göda många av er! Haha."
 
"Hörrni! Det här med att inte köpa nytt, vi har gått framochtillbaka med att köpa en kaffekvarn eller ej! Tillslut så tog jag tag i det och frågade min klass om någon råkade ha en kaffekvarn liggandes hemma som vi kunde få låna. Min fantastiska klasskamrat Mimmi erbjöd sig att låna ut sin kaffekvarn till oss. För hur ofta använder vi en kaffekvarn? Nästan aldrig! Hur onyttigt är det för naturen när man köper nya grejer och sen inte brukar dom, låna istället! Facebook är ett perfekt ställe att fråga om folk har saker till låns eller eventuellt salu. Nu har vi ett fantastiskt kaffe från Los Angeles att avnjuta tack vare Mimmi♥
 
Vi fick göra en övning i skolan förra terminen där vi skulle ta reda på hela tillverkningen från en tshirt, allt från vad den tillverkas med och vart, hur förs den hit och alla förpackningar den hamnar i, varenda lilla detalj. Det är det som pågår i mitt huvud nuförtiden när jag ska göra mina inköp, kan jag låna eller kommer det användas ofta, kanske loppisen har det?
 
Tänkvärt!"
 
"Det behöver inte vara svårare än 1 banan, 2 ägg och 1 dl havregryn som ni mixar samman till en fin härlig smet. Jag brukar slänga ner en massa saker i mina pannkakor såsom vetegräs, spirulina, chlorella, maca, nötter av alla slag eller bara det som finns tillhands!
 
Gör överdrivet med plättar för att ha i kylen! SÅ bra när sötsuget eller hungerna slår till. Jag kommer så småningom lägga upp ett vegansk recept med få ingred där också! Men det tar vi sen!
 
Snabbylt är frysta bär med chiafrön i en kopp, smält samman och tadaaaaa! DONE."

"Hur funkar detoxen? Här nedan kommer ett urklipp från Ecoliving.se egna blogg:

Vakna på morgonen med ett leende. Var tacksam för allt du har och njut lite mer av dagen. "Be Happy".
Drick Skinny Morning från Teatox 20 min innan frukost.
Ta bort allt kaffe (koffein), nikotin, alkohol och socker från kosten. Ät ingen skräpmat eller färdiglagad mat. Om du vill, ta även bort alla mejeriprodukter.
Till frukost kan du äta en matig smoothie med t.ex kokosvatten, superfoods och en banan. Tillsätt gärna vegetabiliskt proteinpulver.
Drick minst 2-3 liter vatten om dagen. Tillsätt gärna skivad citron, gurka eller apelsin.
Ät mycket grönsaker, sallad och frukt. Försök att, i din kost dra ner på kött. Ät gärna vegetariskt eller veganskt under 14 dagar.
Var inte rädd för att äta. Du behöver absolut inte vara hungrig. Ta en smoothie eller ät lite frukt mellan måltiderna.
Det är viktigt att du ökar din vardagsmotion. Ta trapporna istället för hissen. Gå så mycket du kan. Om du har ett stillasittande jobb res på dig och sträck på dig.
Promenera minst 30 min om dagen. Avsluta gärna dagen med en promenad innan du går hem.
Om du tycker om att träna så fortsätt med träning som vanligt. Glöm inte att stretcha så kroppens muskler får vila ut. Vi kan varmt rekommendera att simma 2 ggr i veckan.
Ät en trevlig middag på kvällen som innehåller mycket grönsaker och sallad.
Innan du går och lägger dig drick Skinny Night från Teatox.
Det allra viktigaste, njut av livet. Uppskatta det du har. Ta egen tid till meditation och reflektion.
Länk till TEATOX hittar ni här♥

Då kör vi utmaningen! Dag 1 börjades med en flaska skinny morning teatox och till frukost blev det havregrynsgröt med russin, kokos, kanel samt pumpakärnor."

Några av mina favorit inlägg från Februari♥

Powered by Jasper Roberts - Blog