Mossagården

Vi hann med ett besök på Mossagården häromdagen! Så himla mysigt ställe som BARA säljer eko♥ Dom brukar dessutom anordna med festivaler varje år där det finns yoga, smoothievagn, musik och en massa annat spännande. En av bandmedlemmarna från infinite mass kommer det och även en av medlemmarna från teddybear sthlm ska vara på plats, fränt!
 
Dom har Sveriges första kravmärkta hampaodling! Det är rätt häftigt när man kör in till Mossagården och har STORA fält med hampa på vänster sida av bilen, WOW.
Jag köpte faktiskt hampafrön för dom vart så goda! Dem är oskalade och det blir som ett knaster när man tuggar på fröna, gott till smoothiebowlen! En mini vattenmelon och havfre mjölk åkte med i tygpåsen♥
 
Supermysigt ställe ute i veberöd som är perfekt för nyfikna människor, barnfamiljer och alla som kan tänka sig köpa mer ekologiskt. Man kan även anmäla sig till en "matlåda" som jag tror kommer packad med grönsaker och frukt. Åk ditt på en utflykt nu i sommar, där finns massor av fler mysiga ställen i närheten (udda tina och systrarna på hjulet).
eko - ekologiska - ekologiskt - ekotips - hampa - hampafrön - krav - mossagarden - mossagården
Powered by Jasper Roberts - Blog