Våra fantastiska sponsorer till releasefesten!

Produkter från våra fantastiska sponsorer vi hade på releasefesten!
 
HAR NI SETT! Alltså alla dom här företagen som ville sponsra oss vart helt underbara, det fanns ingen tvekan att dom ville stötta vårt event♥ Vi är på djupet tacksamma för all den pepp och hejarop som alla ger till oss på sustainable influencers! NI ANAR INTE!
 
Här kommer länkar till dom olika företagen som ställde upp för vårt event♥
 
Stella Sews skickade med oss fantastiska kaffefilter i tyg som går att återanvända om och om igen!
Omom skickade med små fina tyg fruktpåsar som man kan använda till att köpa frukt, godis, nötter eller annat.
Flowcup skickade med menskoppar! Denna fantastiska uppfinning som jag ÄLSKAR, för varje menskopp som säljer skänker dom en menskopp till flickor i afrika.
Lilla Bruket skickade med massor med små gulliga goodiebags, alltså hur söta är dom inte! I dom fanns det en helt underbart doftande tvål samt handkräm.
Atelje Stockholm skickade med en otroligt vacker handduk och MASSOR med lappar där våra följare får 20% rabatt om man skriver in rabattkoden "sustainableinfluencers" SÅ COOLT!
Humblebrush tog det en sekund sen var budet utanför min lägenhet med vackra bambutandborstar och även tandborstehållare (sån man reser med fast i bambu).
Novellix skickade med ett gäng böcker med klimatanpassat innehåll!
Österlen choklad leverarade till AB Småland så vi har inte fått en bild på deras sponsring, det kommer en bild på det med så småningom.
 
TUSEN MILJONER TACK, lets make earth the best place ever♥
ateljestockholm - flowcup - humblebrush - hållbar - hållbart - lillabruket - novellix - omom - sponsor - stellasews - sustainableinfluencers - österlenchoklad
Stella sews

Vad roligt att kaffefiltrena blev uppskattade! Önskar så att jag hade kunnat vara med själv! Podden är SÅ bra! <3 <3

Svar: OH tack underbara du!! Jaaaa vi gav även en till AB småland, håller tummarna för att dom köper in dina fantastiska kaffefilter <3 <3
oddeco

Ida

Grattis till en lyckad lansering, eventet såg ju otroligt mysigt ut! :)

Svar: Tack snälla rara <3 :D
oddeco

Powered by Jasper Roberts - Blog